Design – den avgörande faktorn

Designen är i stort sett alltid den slutligt avgörande faktorn när jag ska köpa något och vi snackar om allt från en ny bil (obvious case!) till pastasort (lite mer åt nördhållet kanske…). Layout och design präglar hela min vardag och jag står inte ut med att omge mig med fula saker. Sedan ska det absolut tilläggas att snyggast absolut inte alltid är dyrast, utan helt enkelt det som tilltalar mig mest designmässigt. Vad som tilltalar dig kan vara något helt annat.

Techprylar är sällan designanpassade

Här för leden skulle jag köpa en värmekamera, för jag rör mig gärna ute i naturen och inte alltid under perfekta väderförhållanden. Jag gillar att kunna se tydligt i mörker, dimma och tät växtlighet. Värmekameror är ju kanske inte kända för att vara direkt trendkänsligt framtagna utan där ligger fokus mer på användning och praktiska egenskaper – vilket ju kanske är logiskt. Jag vill ändå att min värme ska vara snygg, av helt egoistiska skäl. Jag vill ha en snygg värmekamera.

Skogspirat

Jag hittade en liten onlinebutik som specialiserat sig på utrustning av typen värmekameror och de hade ett ganska stabilt sortiment. Dessutom fann jag en värmekamera som jag tyckte passade min friluftsstil ganska bra. Den känns lite ”gammal sjökapten” i sin utformning samtidigt som den har precis de funktioner jag sökte. Det blev en beställning på studs.

Nu väntar jag bara på första bästa tillfälle att ge mig ut på friluftsäventyr… kanske till helgen!